DEWALT Garanti Politikası

DEWALT Garanti Politikası


DEWALT, ürünün kalitesinden emindir ve bu yüzden kanunlarda belirtilen taleplerin üstünde bir garanti verir. Bu garanti profesyonel bir kullanıcı olarak sözleşme kapsamındaki haklarınız veya profesyonel olmayan bir kullanıcı olarak yasal haklarınızı hiçbir şekilde ihlal etmez ve haklarınızı hiç bir şekilde kısıtlamaz. Tüm AB ve Avrupa Serbest Ticaret Bölgesi üye ülkelerinde geçerlidir.


GÜN Risksiz Memnuniyet Garantisi


Satın almış olduğunuz DEWALT ürünü, satın alma tarihinden itibaren 30 gün içerisinde, ilk denemenizde, performansı sizi tam olarak tatmin etmediyse, yetkili servise götürülüp; DEWALT Merkez Servis onayı ile değiştirilebilir veya gerekirse tamir edilir. Bu haktan yararlanmak için: - Ürünün satın alındığı şekliyle teslimi; - Fatura ve garanti kartının ibrazı; - Uygulamanın satın alım tarihi itibariyle ilk 30 gün içerisinde gerçekleşmesi; - Ürün performansının ilk uygulamadan sonra memnuniyetsizlik yaratması gerekmektedir. Aksesuarlar ve garanti koşulları haricinde yedek parçalar dahil değildir.


YIL ÜCRETSİZ SERVİS SÖZLEŞMESİ


Yasal garanti süresi dahilinde tüm DEWALT ürünleri satın alma tarihinden itibaren bir yıl süreyle ücretsiz servis desteğine sahiptir. Sadece bir defaya mahsus olmak üzere ürününüz DEWALT Yetkili Servisinde işçilik bedeli alınmadan tamir edilir veya bakımı yapılır. Fatura ve garanti kartı ibrazı gerekmektedir. Aksesuarlar ve garanti koşulları haricinde yedek parçalar dahil değildir.


YIL GARANTİ


Eğer DEWALT ürününüz, satın alma tarihinden itibaren 12 ay içinde hatalı malzeme veya işçilik nedeniyle bozulursa, DEWALT, hatalı kısımları bedelsiz olarak değiştirmeyi veya -kendi inisiyatifine bağlı olarak- satın alınan aleti değiştirmeyi garanti eder; ancak bu belirtilenler şu durumlar altında geçerlidir:

Ürün yanlış kullanılmamışsa;

Ürün, yıpranmamış, hırpalanmamış ve aşınmamışsa;

Yetkili olmayan kişilerce tamir edilmeye çalışılmamışsa;

Satın alma belgesi (fiş, fatura) ve garanti kartı sunulmuşsa.

Garanti talebinde bulunmak için, satıcıya veya yetkili tamir servisine satın aldığınıza dair ispat sunmalısınız. Fatura ve garanti kartı gerekmektedir. Ayrıca ürününüz aşağıda gösterildiği şekilde CE işaretine sahip olmalıdır.